Το εντυπωσιακό περίπτερο 100τ.μ, εμπνευσμένο από τη νέα εικαστική ταυτότητα της μάρκας, βρισκόταν στην είσοδο του Hall 13: μεγάλες χρωματιστές αψίδες με τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας (το χωριό, τον κτηνίατρο, τον κτηνοτρόφο κλπ) στα νέα χρώματα Bovillage, δημιουργούσαν μία ευχάριστη αίσθηση στους επισκέπτες.
Εκπρόσωποι της Διεπαγγελματικής Κρέατος Γαλλίας και των 9 μεγαλύτερων σφαγείων υποδέχτηκαν τους Έλληνες επαγγελματίες πελάτες τους.
Στο πλαίσιο της παρουσίας της, η μάρκα Bovillage πραγματοποίησε, όπως κάθε φορά, σεμινάρια εκπαίδευσης για τους σπουδαστές της Σχολής Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης: περισσότεροι από 60 μαθητές παρακολούθησαν γαλλική κοπή και αξιοποίηση μοσχαρίσιου tranche. Ο πρεσβευτής Βοvillage Lucien Dupard, με τον μοναδικό του τρόπο κράτησε όπως πάντα ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού, που συμμετείχε με ενδιαφέρον, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη δέσμευση της μάρκας Bovillage να βρίσκεται στο πλευρό των μελλοντικών επαγγελματιών.
Το καθιερωμένο cocktail Bovillage, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι στο περίπτερο, συγκέντρωσε για ακόμη μια φορά πλειονότητα Ελλήνων επαγγελματιών από όλη τη χώρα: από τους κυριότερους εισαγωγείς και εμπόρους, εκπροσώπους σωματείων κρεοπωλών αλλά και δημοσιογράφους του κλαδικού Τύπου.
Αξίζει επίσης να αναφέρουμε τo βραβείο που απέσπασε η μάρκα Bovillage «για την ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση του περιπτέρου»
Μία ευκαιρία για τους εκπροσώπους των Γαλλικών σφαγείων και τη μάρκα Bovillage, να επιβεβαιώσουν τις στενές ιστορικές σχέσεις που διατηρούν με τους Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου του κρέατος.