Greek Logo

Επικαιρότητα

Τα τελευταία νέα του κλάδου του γαλλικού κρέατος

Έκθεση SPACE 2014

Η Γαλλική Διεπαγγελματική κρέατος Interbev συμμετείχε με κεντρικό μήνυμα επικοινωνίας «Ο κλάδος & οι επαγγελματίες του».

Η Interbev, συνοδευόμενη από τις 4 περιφερειακές διεπαγγελματικές της Δυτικής Γαλλίας, υποδέχτηκε τα μέλη της με ένα εντυπωσιακό περίπτερο που είχε ως στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου, με έμφαση στις δράσεις επικοινωνίας που έχουν υλοποιηθεί μέσα στο έτος.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Interbev παρουσίασε το ειδικό μηχάνημα κατηγοριοποίησης των σφάγιων: χάρη στις ειδικές μετρήσεις που πραγματοποιούνται με απευθείας φωτογραφική λήψη, το μηχάνημα αυτό ορίζει το βαθμό διάπλασης και το στάδιο πάχυνσης του σφάγιου.

Η παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, είχε ως προτεραιότητα τους κτηνοτρόφους που είναι λιγότερο εξοικειωμένοι με τη λειτουργία του συγκεκριμένου μηχανήματος.

Πηγή: Newsletter Bovillage nº20